Van de Velde

Kathleen, Aankoper grondstoffen

Bij Van de Velde sinds 2007

Ik werk als Aankoper voor de brands L’Aventure en Prima Donna Swimwear op de Aankoopafdeling in Schellebelle. Mijn job bestaat voornamelijk uit het aankopen van grondstoffen en het bewaken van de stockniveau’s. Daarvoor heb ik dagelijks contact met leveranciers binnen en buiten Europa. Een goede lange-termijn relatie uitbouwen met je leveranciers is hierbij van cruciaal belang !
Binnen Van de Velde staat een Aankoper in een centrale positie tussen o.a. de materiaalingenieur, productie-ingenieur, R&D, planning, demand, magazijn, snijzaal en kwaliteitsafdeling. Onze target is om de grondstoffen tijdig binnen te halen zodat de artikelen volgens planning kunnen gelanceerd worden. Hiervoor maakt iedere aankoper voor zijn brand een overzicht en dit wordt wekelijks besproken op de Supply Chain meeting.
Ik werk heel graag bij Van de Velde omdat het een gezond Belgisch familiebedrijf is en omdat je als vrouw uiteraard ook veel feeling hebt met het product! Omdat we zo dicht bij het ontwerp staan weten we lang van tevoren welke de nieuwe trends zullen zijn voor het komende seizoen nog lang voor de lingerie in de winkels ligt! Ik ben bovendien heel fier om op vakantie met onze nieuwste Prima Donna Swimwear te kunnen uitpakken!

"Voor Van de Velde is kwaliteit een topprioriteit en dat maakt onze job net zo boeiend en uitdagend tegelijk ! "