Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde

Alle vacatures

Job Title Regio internationaal

IT Support expert - Schellebelle

 
Ben je een ervaren IT Support expert of heb je zin om er een te worden? Hou je ervan om technische kennis en oplossingsgerichtheid te combineren met werken voor interne klanten? Spreek je vlot Nederlands en Engels? Heb je driemaal ja geantwoord? Dan ben je misschien de ideale kandidaat voor onze openstaande functie!
Published: 02-09-2020
Reference:#VAA00666

HR Business Partner Jr - Schellebelle

 
Als HR BP ben je een partner voor het management en een direct aanspreekpunt voor medewerkers in de organisatie. Hierbij zorg je voor een optimale ondersteuning op het vlak van de implementatie van het HR beleid. Samen met jouw collega’s ben je betrokken in de levenscyclus van de Van de Velde medewerkers en sta je in voor het aantrekken, motiveren en coachen van talent in de verdere uitbouw van de organisatie.
Published: 20-07-2020
Reference:#VAA00664

Production Manager Raw Materials - Schellebelle

 
Als Production Manager Raw Materials ben je een onmisbare schakel in de waardeketen van Van de Velde lingerie! Je beheert de opslag van materialen en accessoires, na ingangscontrole. Je verwerkt de materialen tot componenten voor verdere assemblage en zorgt voor correcte en tijdige verzending ervan naar de buitenlandse stikateliers. Tijdens dit proces bewaak je zorgvuldig de kwaliteit, naast doorlooptijd en kost, en je stuurt processen bij waar nodig. Dat doe je onder andere door de planning uit te stippelen, problemen op te lossen en je medewerkers te sensibiliseren. Je kan hiervoor beroep doen op een aantal teamleaders, die op hun beurt een team van een 100tal personen aansturen. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de Head of Operations & Supply Chain.
Published: 06-07-2020
Reference:#VAH00663

Customer Service Agent (DUI- ENG) - Schellebelle

 
Heb je zin om eerste aanspreekpunt te zijn voor onze klanten? Vanuit onze hoofdzetel sta je samen met je collega's dagelijks telefonisch en via mail in verbinding met onze speciaalzaken in verschillende landen.
Published: 11-03-2020
Reference:#VAA00658

Front End Developer - Schellebelle

 
Als Front-End Developer verwachten we niet enkel dat je duidelijke en onderhoudbare code schrijft, maar dat je vanaf dag 1 meedenkt over hoe en wat we beter kunnen, zowel technisch als functioneel. We werken samen als een team, waarbij we elkaar steeds uitdagen kwalitatieve oplossingen op te leveren.
Published: 06-03-2020
Reference:#VAA00656

Senior Brand Manager PrimaDonna Marie Jo - Schellebelle

 
As Sr. Brand Manager, you are responsible for creating the global marketing mix for the brands PrimaDonna and Marie Jo. Together with your team you then implement those into the various markets and channels (Europe – USCA, wholesale, retail and digital) and make country- or channel amendments where needed. You are based at Van de Velde headquarters in Schellebelle, close to Ghent and will travel from time to time to stay close to the markets. You report to the Head of Marketing and lead a team of Jr. Brand Managers. Within your role, you have to build strong relationships across departments, especially with the Design Team, the Sales Team & Digital Channel Team.  
Published: 17-12-2019
Reference:#VALD00646

Jobstudenten zomer 2020 - Wichelen

 
Voornamelijk voor de vestiging in Wichelen zullen we deze zomer een aantal studenten kunnen inschakelen op de afdelingen distributiecentrum en inpak.
Published: 05-03-2019
Reference:#VADD00506
Zoekcriteria