Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde

Alle vacatures

Job Title Regio internationaal

Graphic Designer - Schellebelle

 
Zin om onze brand guidelines te helpen bewaken en ontwikkelen en on-brand visual assets voor print and digitale tools te creëren? Om ons marketingteam te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste Graphic Designer.
Published: 5 days ago
Reference:#VAA00731

Customer Service Manager - Schellebelle

 
Zin in een nieuwe uitdaging als Customer Service Manager? Als manager van de Customer Service afdeling vertegenwoordig je Van de Velde tegenover elke klant, elke consument en ben je ook de stem van de klant en de consument in de organisatie.
Published: 03-01-2022
Reference:#VAA00730

Materiaalingenieur - Schellebelle

 
Als materiaalingenieur maak je een technische vertaling van designs met behoud van het visuele concept. Je bent verantwoordelijk voor de materiaalontwikkeling met het oog op produceerbaarheid, perfecte kwaliteit en een competitieve prijs binnen vooropgestelde target marges en deadlines.
Published: 23-12-2021
Reference:#VAA00729

Raw Materials Purchasing Manager - Schellebelle

 
Interesse in de job van Raw Materials Purchasing Manager? Als Raw Materials Purchasing Manager sta je in voor het ontwikkelen, aansturen en continu verbeteren van het aankoopgebeuren omtrent Product Related Materials (stoffen, fournituren…) bij Van de Velde.
Published: 13-12-2021
Reference:#VAA00727

Stage HR - Schellebelle

 
Ben je op zoek naar een boeiende en generalistische stageplaats binnen HR? We bieden de mogelijkheid om een brede HR ervaring op te doen bij Van de Velde. Tijdens deze stage kan je kennismaken met zowel de harde als de softe kant en je kan ernaast meewerken aan lopende projecten. Van de Velde is niet alleen in België actief, maar ook internationaal. Hoewel je vanuit Schellebelle zal werken, krijg je de kans om een blik te werpen hoe dit internationaal in zijn werk gaat.
Published: 10-12-2021
Reference:#VAA00722

Motion & Graphic Designer - Schellebelle

 
Zin om creatieve concepten om te zetten naar knappe visuals en meeslepende video-edits? Om ons marketingteam te versterken, zijn we op zoek naar een ervaren motion & graphic designer.
Published: 08-12-2021
Reference:#VAA00726

Wholesale & Retail field trainer - Germany - South Germany

Duitsland 
The main purpose of the trainer role is the development and organization of training sessions for our wholesale and retail customers in Germany. In this role it is equally important to provide business coaching on the field for the customers and to provide a category-leading shopping experience for consumers, increase brand engagement and drive structured revenue growth in all channels.
Published: 08-12-2021
Reference:#VAD00724

Retail & Wholesale Training Coordinator Belgium - Schellebelle

 
You want to be the voice of the Education Academy in the development of the collections. You are eager to collaborate with an internal, multifunctional team and a creative agency to make sure lingerie styling/end-consumers logic is involved in all launches.
Published: 08-12-2021
Reference:#VAD00725
This vacancy has documents attached

IT Business Solution Architect - Schellebelle

 
In de komende jaren staat Van de Velde voor een aantal uitdagende projecten met directe impact op Business & IT. Zo zijn er belangrijke optimalisaties gepland in onze Supply Chain en zijn we mee met de digitale transformatie: we bouwen nieuwe B2B en B2C Websites en een Datalake op Azure, in ondersteuning van onze Optichannel strategie. Om dit te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar een IT Business Solution Architect. 
Published: 07-12-2021
Reference:#VAA00723

Meewerkend Teamleader binnen Logistieke afdeling - Wichelen

 
Zin in een nieuwe uitdaging in een toffe productieomgeving? Wij zijn nog op zoek naar een meewerkend teamleader voor onze inbound logistics afdeling!
Published: 30-11-2021
Reference:#VAA00721
Zoekcriteria