Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde

Alle vacatures

Job Title Regio internationaal

Labo Medewerker - Wichelen

 
Als Labo Medewerker ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren, opvolgen en registreren van testen ; alsook voor het signaleren van afwijkingen en risico's en het nemen van de nodige acties. Je ondersteunt Quality Assurance & design en bent back-up voor de color expert.
Published: yesterday
Reference:#VAD00811

Teamleader Magazijn/ Ingangscontrole - Wichelen

 
Wij zoeken voor de afdeling WHS RM/ IC een teamleader Warehouse Raw Materials/ Ingangscontrole.
Published: 16-11-2022
Reference:#VAD00809

Legal Assistant (FT of min. 3/5e) -

 
Sterke interesse voor alles wat met legal te maken heeft? Heb je oog voor detail? En zijn discretie en professionaliteit als een tweede natuur? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken bij Van de Velde als Legal Assistant. 
Published: 10-11-2022
Reference:#VAF00808

Logistiek Medewerker Magazijn - Wichelen

 
Je zal tewerkgesteld worden als polyvalent magazijnmedewerker in het grondstoffenmagazijn.
Published: 09-11-2022
Reference:#VAD00779

Fashion Designer - Schellebelle

 
Interested in dynamically creating lingerie for the coming years, together with your Brand design colleagues?  Are you passionate about fashion, trends and translating concepts into lingerie/swimwear?
Published: 03-11-2022
Reference:#VAA00807

Productiemedewerker kwaliteitscontrole - Wichelen

 
Je maakt deel uit van de kwaliteitsafdeling inkomende grondstoffen ( te Wichelen) en samen met je collega’s ben je ervoor verantwoordelijk dat de stoffen aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen zodat we finaal kwalitatieve lingerie/badmode kunnen afleveren.
Published: 01-11-2022
Reference:#VAD00778

Trainer lingerie styling - Germany - Germany

Duitsland 
The main purpose of the trainer role is the development and organization of training sessions for our wholesale and retail customers in Germany. In this role it is equally important to provide business coaching on the field for the customers and to provide a category-leading shopping experience for consumers, increase brand engagement and drive structured revenue growth in all channels.
Published: 31-10-2022
Reference:#VAD00798

Software Architect (Freelance - 6 maand met kans op verlenging) - Schellebelle

 
De komende jaren staat Van de Velde voor een aantal uitdagende projecten, met een directe impact op het ontwikkelen van eigen applicaties. Om deze projecten succesvol te volbrengen, zijn we op zoek naar een  Software Architect/Technical Lead voor onze development teams (UNDIEfined & Javero) . Het gaat om een tijdelijke (freelance) rol met een contract van 6 maand, met kans op verlenging tot 1 jaar.
Published: 26-10-2022
Reference:#VAF00796

IT Business Solution Expert - focus on commercial applications - Schellebelle

 
De komende jaren staat Van de Velde voor een aantal uitdagende projecten, met een directe impact op Business & IT. Om deze projecten succesvol te volbrengen, zijn we op zoek naar een IT Business Solution Expert met focus op Commercial applications . Als IT Business Solution Expert Commercial komt je terecht in ons IT Change team, dat verantwoordelijk is voor de technische implementatie van projecten en changes met impact op onze bedrijfsprocessen en applicaties. Je vormt hierbij de centrale schakel tussen onze Business Process Owners in Commercial en onze IT-teams.
Published: 19-10-2022
Reference:#VAF00794

Stage Customer Service - Schellebelle

 
Zin in een leuke stage binnen een internationaal modebedrijf? Gebeten door talen en een passie voor customer care? Dan word jij misschien wel onze volgende stagiair. Customer Service bij Van de Velde bestaat uit een B2B-team, ter ondersteuning van onze 5.000 retailpartners wereldwijd, en een e-Commerce team dat instaat voor de B2C online customer care. Om onze partners wereldwijd te ondersteunen bij al hun vragen en dit bij voorkeur in hun moedertaal, spreken alle medewerkers samen 6 talen (Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans & Italiaans).
Published: 03-10-2022
Reference:#VAD00787
Zoekcriteria