Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde

Alle vacatures

Job Title Regio internationaal

Retail Marketing Stagiair(e) - Schellebelle

 
Als stagiair(e) krijg je de kans om op globaal niveau mee te werken aan verschillende omni-channel marketing projecten binnen de retail verkoopskanalen van Van de Velde (Lincherie en Rigby & Peller).
Published: 5 days ago
Reference:#VAHO00687

Patroonma(a)k(st)er - Schellebelle

 
Als patroonmaakster ben je technisch betrokken bij het uitwerken van onze topproducten. Zin om creativiteit en detailgericht te combineren om de perfecte pasvorm te garanderen?
Published: 09-04-2021
Reference:#VAHO00686

Bill of Material Specialist - Schellebelle

 
Als Bill of Material Specialist ben je een onmisbare schakel tussen het Design van onze fashion collecties en de Productie ervan. Voor elk nieuw seizoen, zal jij “specification sheets” van goedgekeurde ontwerpen omzetten in “Bills of Materials (BOMs)” en werkdocumenten, die de volledige toeleveringsketen aansturen.
Published: 08-04-2021
Reference:#VAHO00685

Customer Service e-commerce Agent (Dui - Eng/Fra) - Schellebelle

 
Zin in een nieuwe uitdaging in een internationaal modebedrijf, gebeten door talen en een passie voor customer care? Dan ben jij misschien wel de Customer Service E-com Agent die wij zoeken. Customer Service bij Van de Velde bestaat uit een B2B-team, ter ondersteuning van onze 5.000 retailpartners wereldwijd, en een - e-Commerce team dat instaat voor de B2C online customer care. Onze e-commerce activiteiten zitten enorm in de lift, en in deze functie kan jij actief meeschrijven aan dit groeiend verhaal!
Published: 25-03-2021
Reference:#VAA00684

Fashion Designer Marie Jo - Schellebelle

 
Are you passionate about fashion, trends and translating concepts into lingerie/swimwear? Do you have a feel for luxurious and premium brands and materials? Are you also a meticulous person striving for perfection in every design? And are you ultimately ambitious to grow towards your full potential as a Fashion Designer Marie Jo / Mari Jo l'Aventure? Apply for the function of Fashion Designer in our Marie Jo Brand Design Team. 
Published: 22-03-2021
Reference:#VAA00683

System Engineer - Schellebelle

 
Heb je een sterke interesse in IT en wil je als System Engineer samen met 2 collega's instaan voor de installaties, migraties en beheer van alle infrastructuur, tools en software?
Published: 21-03-2021
Reference:#VAH00681

Ervaren grafisch ontwerper met kennis van videobewerking -

 
Ben jij een kei in Photoshop en Indesign? Geeft het maken van video’s en animaties jou een kick? En heb je bovendien een passie voor mode?  Dan ben jij de grafisch ontwerper die Van de Velde zoekt.
Published: 15-03-2021
Reference:#VAH00682

Payroll Specialist - Schellebelle

 
Als payroll specialist ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van het payroll-proces voor onze Belgische en buitenlandse medewerkers.
Published: 04-03-2021
Reference:#VAH00680

Quality Assurance Coordinator - Schellebelle

 
Als Quality Assurance Coordinator ben je verantwoordelijk voor het realiseren van premium kwaliteit in nauwe samenwerking met grondstoffenleveranciers. Om de kwaliteit van het eindproduct blijvend te garanderen, zal je ook instaan voor continue procesverbeteringen zowel intern als in de werking met leveranciers.
Published: 01-03-2021
Reference:#VAA00678

Materiaalingenieur - Schellebelle

 
Als materiaalingenieur maak je een technische vertaling van designs met behoud van het visuele concept. Je bent verantwoordelijk voor de materiaalontwikkeling met het oog op produceerbaarheid, perfecte kwaliteit en een competitieve prijs binnen vooropgestelde target marges en deadlines.
Published: 24-02-2021
Reference:#VAA00676
Zoekcriteria