Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde

Alle vacatures

Job Title Regio internationaal

Teamcoach Customer Service - Schellebelle

 
Je bent een dynamische teamcoach voor het customer service team, dat voornamelijk de Duitstalige klantencontacten behartigt. Als teamcoach ligt je focus op de verdere uitbouw van de afdeling en het laten groeien van jouw medewerkers. Je legt als coach niet enkel de focus op de dagdagelijkse werking, maar stippelt ook onze toekomst mee uit.
Published: yesterday
Reference:#VADD00468

Intekenaar/medewerker snijzaal - Wichelen

 
Van de Velde zoekt een intekenaar/polyvalente medewerker snijzaal
Published: 09-10-2018
Reference:#VAKS00570

Market Activation Specialist EU - Schellebelle - Flexible

Nederland, Duitsland, Denemarken 
As a EU Market Activation Specialist, you will be responsible for marketing activation in our retail channels, full multi-brand in our own and franchise retail stores and PrimaDonna and Marie Jo brand activation in all of our channels. Your goal is to increase brand awareness for all consumers and convert as many consumers from awareness to sales and into loyal customers.
Published: 08-10-2018
Reference:#VALR00569

Herbevoorrader - Wichelen

 
Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.
Published: 04-10-2018
Reference:#VAKS00568

Service Manager IT - Schellebelle

 
Ben je een ervaren Service Manager/Teamlead die rust kan brengen in een IT organisatie in volle verandering en expansie? Hou jij ervan verbeteringen aan te brengen vanuit een sterke klantgerichtheid? Heb je interesse om bij een aantrekkelijke, commerciële organisatie, actief in de mode te werken? Aarzel dan niet om te solliciteren voor deze functie!
Published: 04-10-2018
Reference:#VALR00567

Procesanalist Confectietechniek - Schellebelle

 
Als Procesanalist Confectietechniek sta je in voor de vertaling van een ontwerp naar een haalbaar, betrouwbaar en betaalbaar confectie technisch productieproces. Kent het stikproces voor jou geen geheimen en ga je graag op zoek naar de optimale weg om een product op de markt te brengen? Hou je ervan om in multidisciplinaire teams te werken en ga je voortdurend op zoek naar optimalisatie en vernieuwing? Dan zijn wij op zoek naar JOU voor de functie van Procesanalist Confectietechniek. 
Published: 03-09-2018
Reference:#VALR00538

Senior Controller - Schellebelle

 
Als Senior Controller ben je verantwoordelijk voor het opmaken van de managementrapportering om de financiële en operationele doelstellingen van de organisatie in kaart te brengen en op te volgen.
Published: 26-07-2018
Reference:#VADD00558

Payroll specialist - Schellebelle

 
Als payroll specialist ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van het payroll-proces voor onze Belgische als buitenlandse medewerkers.
Published: 26-07-2018
Reference:#VADD00510

Business Analist Reporting - Schellebelle

 
Ben je een krak met data? Hou je ervan te analyseren en op zoek te gaan samen met je interne klant naar die cijfers die hen helpen in het bereiken van hun doel? Ontwikkel je graag expertise in de business processen én in de bijhorende applicaties (Infor M3 als ERP, Selligent (CRM), InRiver (product info mgt) van een commercieel en succesvol bedrijf in de mode, dat in volle groei is? Bij Van de Velde hebben we dan misschien wel de job voor jou!
Published: 19-07-2018
Reference:#VALR00554

Senior HR Business Partner - Schellebelle

 
Als senior HR Business Partner ondersteun je, samen met jouw collega’s, de businessdoelstellingen van de organisatie bij alle HR-gerelateerde vragen en -topics in de verdere uitbouw van deze snel groeiende organisatie.
Published: 18-07-2018
Reference:#VADD00379
Zoekcriteria