Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde

Alle vacatures

Job Title Regio internationaal

Credit Controller 4/5e of parttime (tijdelijk) - Schellebelle

 
Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging, ben je gebeten door talen en cijfers, en heb je daarenboven oog voor detail? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij bij Van de Velde zoeken!
Published: 4 days ago
Reference:#VAD00890

PR Intern - Schellebelle

 
As PR manager assistant, you’re assisting the PR manager responsible for the development and implementation of the PR strategies in key markets (Germany, Belgium, France and The Netherlands) for our brands Marie Jo and PrimaDonna with relevant press content, community content on the brand essences and brand USP’s. Community: Following-up on PrimaDonna and Marie Jo community campaigns rolled out by HQ and PR agencies Work closely together with PR/Influencers agencies to create content for and about our brands (contracts, samples request, collecting deliverables) Propose new activations/new profiles to increase and engage the community Keeping a close contact with the Social media Manager to coordinate timing of influencer content Analyze profiles with dedicated tool (Stellar) Set-up the Content Creators reports with a dedicated tool (Stellar) Coordinate the community reports...
Published: 20-09-2023
Reference:#VAD00889

Jr. content marketing intern E-commerce (march 2024) - Schellebelle

 
Op zoek naar een uitdagende stage in content marketing? Ben je klaar om je theoretische kennis in de praktijk te brengen? Dan is dit de stage die je zoekt! Als stagiair in het digital commerce team van Van de Velde doe je ervaring op in content management, CRM en E-merchandising.
Published: 20-09-2023
Reference:#VAD00888

Patroonmaker - Schellebelle

 
Als patroonmaakster ben je technisch betrokken bij het uitwerken van onze topproducten. Zin om creativiteit en detailgericht te combineren om de perfecte pasvorm te garanderen?
Published: 20-09-2023
Reference:#VAD00887

Fashion Designer - Schellebelle

 
Interested in dynamically creating lingerie for the coming years, together with your Brand design colleagues? Are you passionate about fashion, trends and translating concepts into lingerie/swimwear?
Published: 22-08-2023
Reference:#VAA00884

Technieker - Wichelen

 
Als Technieker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging van alle technische installaties die de werking van het distributie- en productiecentrum in Wichelen ondersteunen.
Published: 16-08-2023
Reference:#VAD00883

IT Development Lead -

 
Als IT Development team lead ben je de manager en coach van twee Java development teams. Een development team bestaat typisch elk uit 5 à 6 Java Developers en een QA tester. Eén van de developers per team neemt hiernaast de Scrum Master rol op zich. Ook de Technical Lead rol wordt binnen de groep van developers opgenomen.  Samen met de Business Solutions Experts en de Product Owner van het Frontend Development Team van onze websites, ben je verantwoordelijk voor de planning en prioritisering van de features die vanuit verschillende strategische en lijnprojecten in de sprints van de teams komen. Je werkt samen met de de BPE om ervoor te zorgen dat feature requirements tijdig en accuraat worden aangeleverd aan de Development Teams.  Je volgt de markt & technologische ontwikkelingen op en hebt een goed overzicht van het VdV Software landschap. Je bent verantwoordelijk voor de analyse en het prioritiseren van de IT features en technische backlog (bv....
Published: 20-06-2023
Reference:#VAH00865

IT Business Solution Manager -

 
Als IT Business Solution Manager word je binnen ons Digital, IT & Data-team verantwoordelijk voor de aansturing en organisatie van twee teams van vijf mensen: het team van Business Application Experts en het team van Business Solution Experts. Je bent de manager en coach van beide teams. Je optimaliseert de interne processen en samenwerking tussen deze teams en zorgt voor de capaciteitsplanning binnen beide teams.  Je vertaalt hiervoor de strategische projectplanning van het bedrijf naar het tactisch niveau van je teams. Je bewaakt de correcte doorstroming van projecten en changes naar het IT team in het algemeen in samenwerking met de business stakeholders. Je stelt doelen en creëert focus voor je teamleden op korte en middellange termijn. Je stimuleert en organiseert de onderlinge samenwerking binnen je teams enerzijds en de samenwerking met de business proces owners en andere business stakeholders anderzijds .   Het BAE team bestaat momenteel uit 5...
Published: 20-06-2023
Reference:#VAH00878

IT Support Expert - Schellebelle

 
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je veel impact kan maken en het eerste aanspreekpunt bent voor de business? Heb je een passie voor IT in brede zin en wil je heel veel bijleren? Dan is onze openstaande functie als IT Support expert misschien wel iets voor jou!
Published: 08-06-2023
Reference:#VAD00877

Aankoper Indirect Spend (FT of 4/5e bespreekbaar) - Schellebelle

 
Als Buyer Indirect Spend maak je deel uit van het Procurement team. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle inkoopprojecten en sourcingactiviteiten die niet gerelateerd zijn aan grondstoffen binnen de organisatie. Je zorgt voor een effectieve uitvoering en opvolging van het gehele aankoopproces voor materiaal, uitrusting en diensten. Je werkt zelfstandig of in teamverband met de business om de sourcing- en inkoopverzoeken succesvol uit te voeren en een efficiënt end-to-end aankoopproces te waarborgen. Daarnaast draag je bij aan de optimalisatie van de inkoopprocessen in alle afdelingen van de organisatie. Taken: Je staat in voor het beheer van diverse non-productgerelateerde sourcingprojecten van A tot Z, van "purchase requisition" tot "invoice posting". Ook alle bijhorende administratieve taken binnen het aankoopproces volg jij zelf op. Je volgt de  logistieke flow en de...
Published: 02-06-2023
Reference:#VAD00875
Zoekcriteria