Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde

Alle vacatures

Job Title Regio internationaal

Production Manager Raw Materials -

 
Als Production Manager Raw Materials ben je een onmisbare schakel in de waardeketen van Van de Velde lingerie! Je beheert de opslag van materialen en accessoires, na ingangscontrole. Je verwerkt de materialen tot componenten voor verdere assemblage en zorgt voor correcte en tijdige verzending ervan naar de buitenlandse stikateliers. Tijdens dit proces bewaak je zorgvuldig de kwaliteit, naast doorlooptijd en kost, en je stuurt processen bij waar nodig. Dat doe je onder andere door de planning uit te stippelen, problemen op te lossen en je medewerkers te sensibiliseren. Je kan hiervoor beroep doen op een aantal teamleaders, die op hun beurt een team van een 100tal personen aansturen. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de Head of Operations & Supply Chain.
Published: 06-07-2020
Reference:#VAH00663

Manager Customer Service - Schellebelle

 
Als manager van de Customer Service afdeling vertegenwoordig je Van de Velde tegenover elke klant, elke consument. Andersom ben je ook de stem van de klant en de consument in de organisatie. Je leidt, plant en organiseert de dienstverlening aan de klant teneinde een correcte en vlotte klantenservice aan te bieden. Je neemt hierbij een centrale rol op in de organisatie en werkt nauw samen met verschillende andere departementen (commercial, supply chain, IT...) en belanghebbenden, zowel intern als extern.
Published: 16-06-2020
Reference:#VAH00662

Customer Service Agent (DUI- ENG) - Schellebelle

 
Heb je zin om eerste aanspreekpunt te zijn voor onze klanten? Vanuit onze hoofdzetel sta je samen met je collega's dagelijks telefonisch en via mail in verbinding met onze speciaalzaken in verschillende landen.
Published: 11-03-2020
Reference:#VAA00658

Customer Service (E-commerce) Agent (FR-SPA) - Schellebelle

 
Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging, gebeten door verschillende talen en hecht je veel belang aan customer care? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij bij Van de Velde zoeken!
Published: 11-03-2020
Reference:#VAA00659

Front End Developer - Schellebelle

 
Als Front-End Developer verwachten we niet enkel dat je duidelijke en onderhoudbare code schrijft, maar dat je vanaf dag 1 meedenkt over hoe en wat we beter kunnen, zowel technisch als functioneel. We werken samen als een team, waarbij we elkaar steeds uitdagen kwalitatieve oplossingen op te leveren.
Published: 06-03-2020
Reference:#VAA00656

Senior Brand Manager PrimaDonna Marie Jo - Schellebelle

 
As Sr. Brand Manager, you are responsible for creating the global marketing mix for the brands PrimaDonna and Marie Jo. Together with your team you then implement those into the various markets and channels (Europe – USCA, wholesale, retail and digital) and make country- or channel amendments where needed. You are based at Van de Velde headquarters in Schellebelle, close to Ghent and will travel from time to time to stay close to the markets. You report to the Head of Marketing and lead a team of Jr. Brand Managers. Within your role, you have to build strong relationships across departments, especially with the Design Team, the Sales Team & Digital Channel Team.  
Published: 17-12-2019
Reference:#VALD00646

Jobstudenten zomer 2020 - Wichelen

 
Voornamelijk voor de vestiging in Wichelen zullen we deze zomer een aantal studenten kunnen inschakelen op de afdelingen distributiecentrum en inpak.
Published: 05-03-2019
Reference:#VADD00506

Jobstudent customer service Frans/Italiaans - Schellebelle

 
Wij zoeken een medewerker voor de afdeling customer service die zich vlot weet uit te drukken in het Nederlands, Frans en Italiaans.
Published: 08-11-2018
Reference:#VAKS00579
Zoekcriteria