Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde

Alle vacatures

Job Title Regio internationaal

Social Media Manager - Schellebelle/Eindhoven

 
Is social media jouw middle name? En wil jij met jouw social skills een verschil maken in het leven van vrouwen? Dan hebben we een match! Wij bij Van de Velde zijn namelijk op zoek naar dé Social Media Manager die ons Digital Marketing Team komt versterken.
Published: 03-12-2018
Reference:#VADD00585

Brand Marketeer Marie Jo (M/F) - Schellebelle

 
As a Brand Marketeer, you are responsible for increasing the brand awareness and brand equity impact of our Marie Jo brand – being the first ambassador and guardian of the branding guidelines within all marketing activities. You are the connection between the Brands & Design Team and the Commercial Marketing Team at Van de Velde. 
Published: 27-11-2018
Reference:#VADD00583

Stage Influencer Marketing (M/V) - Schellebelle

 
Als stagiair(e) influencer marketing ben je als eerste contactpersoon verantwoordelijk voor de representatie van het merk PrimaDonna op social media. Daarnaast bied je jouw rechtstreekse collega – die verantwoordelijk is voor het merk Marie Jo – ondersteuning bij haar taken.
Published: 27-11-2018
Reference:#VADD00584

Procesanalist Confectietechniek - Schellebelle

 
Als Procesanalist Confectietechniek sta je in voor de vertaling van een ontwerp naar een haalbaar, betrouwbaar en betaalbaar confectie technisch productieproces. Kent het stikproces voor jou geen geheimen en ga je graag op zoek naar de optimale weg om een product op de markt te brengen? Hou je ervan om in multidisciplinaire teams te werken en ben je nauwgezet met oog voor details? Ben je ten slotte sterk in administratie?  Dan zijn wij op zoek naar JOU voor de functie van Procesanalist Confectietechniek. 
Published: 14-11-2018
Reference:#VALR00538

Product Owner Devops Team (tijdelijk 9mnd) - Schellebelle

 
Ben je een agile product owner en bedreven in het vertalen van businessbehoeften naar het ontwikkelteam? Slaag je erin snel inzicht te krijgen in nieuwe omgevingen en spreek je ook de taal van developers in IT? Ben je beschikbaar vanaf januari 2019 en hou je ervan een IT team in volle transformatie tijdelijk te ondersteunen in het oplossen van vragen vanuit de business? Aarzel dan niet te solliciteren voor deze functie.
Published: 13-11-2018
Reference:#VALR00580

IT Application Expert - Schellebelle

 
Om de ambitie van het groeiplan van Van de Velde te kunnen realiseren is een betrouwbare en wendbare IT organisatie nodig. Hiervoor werd in februari 2018 een nieuwe IT-organisatie opgezet. Het Application Competence Centre waarvan deze functie deel uitmaakt, krijgt als hoofdtaak om de kennis over bestaande applicaties en bedrijfsprocessen voor de toekomst te borgen, daar waar deze nu verspreid zit onder individuen op en buiten de IT afdeling. 
Published: 13-11-2018
Reference:#VALR00581

Teamcoach Customer Service - Schellebelle

 
Je bent een dynamische teamcoach voor het customer service team, dat voornamelijk de Duitstalige klantencontacten behartigt. Als teamcoach ligt je focus op de verdere uitbouw van de afdeling en het laten groeien van jouw medewerkers. Je legt als coach niet enkel de focus op de dagdagelijkse werking, maar stippelt ook onze toekomst mee uit.
Published: 17-10-2018
Reference:#VADD00571

Service Manager IT - Schellebelle

 
Ben je een ervaren Service Manager/Teamlead die rust kan brengen in een IT organisatie in volle verandering en expansie? Hou jij ervan verbeteringen aan te brengen vanuit een sterke klantgerichtheid? Heb je interesse om bij een aantrekkelijke, commerciële organisatie, actief in de mode te werken? Aarzel dan niet om te solliciteren voor deze functie!
Published: 04-10-2018
Reference:#VALR00567

Senior Controller - Schellebelle

 
Als Senior Controller ben je verantwoordelijk voor het opmaken van de managementrapportering om de financiële en operationele doelstellingen van de organisatie in kaart te brengen en op te volgen.
Published: 26-07-2018
Reference:#VADD00558

Payroll specialist - Schellebelle

 
Als payroll specialist ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van het payroll-proces voor onze Belgische en buitenlandse medewerkers.
Published: 26-07-2018
Reference:#VADD00510
Zoekcriteria