Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde
Van de Velde

Alle vacatures

Job Title Regio internationaal

Quality & Sourcing Engineer - Schellebelle

 
Als Quality & Sourcing Engineer ben je verantwoordelijk voor sourcing van grondstoffen en voor het realiseren van premium kwaliteit in nauwe samenwerking met grondstoffenleveranciers. Om de kwaliteit van het eindproduct blijvend te garanderen, zal je ook instaan voor continue procesverbeteringen zowel intern als in de werking met leveranciers.
Published: 4 days ago
Reference:#VAA00678

Procesanalist Confectietechniek - Schellebelle

 
Als Procesanalist Confectietechniek sta je in voor de vertaling van een ontwerp naar een haalbaar, betrouwbaar en betaalbaar confectie technisch productieproces. Kent het stikproces voor jou geen geheimen en ga je graag op zoek naar de optimale weg om een product op de markt te brengen? Hou je ervan om in een multidisciplinair team te werken en ben je nauwgezet met oog voor details? Ben je ten slotte sterk in administratie?  Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van Procesanalist Confectietechniek.
Published: 4 days ago
Reference:#VAA00677

Materiaalingenieur - Schellebelle

 
Als materiaalingenieur maak je een technische vertaling van designs met behoud van het visuele concept. Je bent verantwoordelijk voor de materiaalontwikkeling met het oog op produceerbaarheid, perfecte kwaliteit en een competitieve prijs binnen vooropgestelde target marges en deadlines.
Published: 24-02-2021
Reference:#VAA00676

Application Expert - Retail & Digital Business Stream -

 
Heb je een passie voor IT en interesse om je te verdiepen in de bestaande IT applicaties en bedrijfsprocessen? 
Published: 05-02-2021
Reference:#VAH00675

Application Expert - Supply Chain Stream -

 
Heb je een passie voor IT en interesse om je te verdiepen in de bestaande IT applicaties en bedrijfsprocessen? 
Published: 05-02-2021
Reference:#VAH00674

Retail Business Process Owner -

 
Als Retail Business Process Owner bewaak je alle commerciële processen en vorm je de link tussen de strategie en het groeiplan enerzijds en de business processen en systemen anderzijds. Je kent de commerciële processen door en door en connecteert deze op het volledige E2E proces. Je bent gericht op de verbetering van bestaande en de ontwikkeling van nieuwe business processen. Binnen jouw rol van het retail team sta je ook in voor de operationele opvolging van de opti channel store services en bewaak je de communicatie daaromtrent naar onze Owned & Operated en Franchise stores en hun consumenten.   
Published: 18-01-2021
Reference:#VAH00673

Sales representative -

 
Als sales representative in België ben je verantwoordelijk voor de verkoop van luxelingerie en badmode van onze merken Marie Jo en PrimaDonna aan bestaande klanten (luxespeciaalzaken) en nieuwe prospecten.
Published: 12-01-2021
Reference:#VAH00672

HR Officer - Schellebelle

 
Als HR Officer neem je de organisatorische en administratieve ondersteuning van één of meerdere HR deeldomeinen onder jouw vleugels : je ondersteunt de HR Business Partners in het proces rond rekrutering en selectie, training en ontwikkeling, HR projecten zoals engagement, … teneinde bij te dragen tot de realisatie van de HR-doelstellinge n.
Published: 30-11-2020
Reference:#VAH00669

Medewerker Snijzaal - Wichelen

 
Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en het snijden van de stoffen. Ervaring in deze functie is niet noodzakelijk want u krijgt een uitgebreide opleiding in de snijzaal zelf.
Published: 12-10-2020
Reference:#VAKC00416

Senior Brand Manager PrimaDonna Marie Jo - Schellebelle

 
As Sr. Brand Manager, you are responsible for creating the global marketing mix for the brands PrimaDonna and Marie Jo. Together with your team you then implement those into the various markets and channels (Europe – USCA, wholesale, retail and digital) and make country- or channel amendments where needed. You are based at Van de Velde headquarters in Schellebelle, close to Ghent and will travel from time to time to stay close to the markets. You report to the Head of Marketing and lead a team of Jr. Brand Managers. Within your role, you have to build strong relationships across departments, especially with the Design Team, the Sales Team & Digital Channel Team.  
Published: 17-12-2019
Reference:#VALD00646
Zoekcriteria